/       /    FUTBOL    /    BASKETBOL    /    VOLEYBOL    /    BOWLING
Bizi Takip Edin:

Ödüller Sahiplerini Buldu!


Gillette Kurumsal Futbol Lig 2024 İlkbahar Metin Tan sezonu ödül töreninde tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Fair-Play Ödülü
En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü'nün sahibi Unilever oldu. Sporda sadece kazanmanın değil, adil olmanın da bir o kadar önemli olduğunu gösteren Unilever, bu ödülü fazlasıyla hak ederken, Unilever kaptanı Yiğit Taşkın fair play plaketini bir sezon önce bu ödülün sahibi olan Mey Diageo takımının kaptanı Ümit Erdik’ten aldı.

Süper Lig Efsanesi Serkan Çınar Değer Kattı
Final karşılaşmalarında düdük çalan Süper Lig’in efsane hakemlerinden Serkan Çınar, katılımıyla organizasyona renk kattı. Karşılaşmada başarılı bir performanslar sergileyen Serkan Çınar’a final gününün anısına teşekkür ve hatıra plaketi takdim edildi.

Altın Karma Plaketleri Sahiplerini Buldu…
Gillette Kurumsal Futbol Lig 2024 İlkbahar sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 "Altın Adam" belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini final müsabakası hakemi Serkan Çınar takdim etti. 

Gillette Kurumsal Futbol Lig Altın Karma: Kaleci Anıl Tunç Güreli (Garanti BBVA), Bülent Yılmaz (Garanti BBVA), Berkay Sansar (Mey Diageo), Barbaros Burak Mete (Unilever), Alican Çağlı (Garanti BBVA), Etem Kılıç (Egger), Mehmet Faik Yavuz (Türkiye Finans).

Gol Krallığı Ödülü
Şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra ayrı bir heyecan da gol krallığı yarışında yaşandı. Sezon boyunca birbirinden kritik maçlarda tam 14 kez fileleri havalandıran usta golcü Mehmet Faik Yavuz (Türkiye Finans) sezonu gol kralı olarak tamamladı. 

Asist Krallığı Ödülü
Futbolda golleri atan kadar hazırlayanlarda değerlidir. Takım arkadaşlarının gollerine yaptığı asistlerle destek olan Barbaros Burak Mete (Unilever) tam 13 asistle sezonu Asist Kralı olarak tamamladı. 

Başarılı Takımlar Ödüllendirildi
Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde önce dördüncülük plaketi Türkiye Finans’ın değerli yöneticisi Aytaç Dayı tarafından Mey Diageo takımı oyuncularına verildi. Üçüncülük plaketi ve bronz madalyaları ise çok başarılı bir performans sergileyen ve bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren Türkiye Finans takımı oyuncularına Mey Diageo yöneticisi Volkan Ümütlü tarafından takdim edildi.

Ardından Egger takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve seyircisiyle her maç gösteren ekibe gümüş madalyaları ve plaketleri Garanti BBVA Bölge Müdürü Bülent Yılmaz tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun final maçında yer alan Egger takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Garanti BBVA...
İlk maçtan son maça kadar takım olabilmenin gereğini fazlasıyla ortaya koyan Garanti BBVA takımı oyuncuları, Gillette Kurumsal Futbol Lig 2024 İlkbahar sezonu şampiyonu olmayı başardılar. Şampiyon takım oyuncularına altın madalyaları ve kupasını Garanti BBVA’nın efsane isimlerinden ve spor ekonomi uzmanı Tuğrul Akşar taktim etti. Kupa, Garanti BBVA’lı oyuncuların ellerinde yükselirken, oyuncular coşku ve mutluluğu fazlasıyla yaşadı.

Final şöleni verilen ödüllerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Gillette Kurumsal Futbol Lig 2024 İlkbahar Metin Tan sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, yeni sezonda yeniden buluşmayı diliyoruz.

Fotoğraf Galeri